Logo-Maes Promotie
Logo-Maes Promotie

Dhr en Mevr. G.-V. uit Ieper vertellen over hun aankoop in residentie De Duinheren

Dhr. En Mevr. G.-V. zijn de eigenaars een appartement in residentie De Duinheren. Ze zijn erg enthousiast over de aanpak van Maes Constructie en Promotie en laten daarom graag hun stem horen.

“Enkele familieleden hadden ons reeds verteld over Maes Constructie en Promotie. Toen we hun nieuwbouwproject - residentie De Duinheren - opmerkten tijdens een wandeling in Koksijde, besloten we om meer informatie te vragen.

Onze eerste indruk was zeer positief: de mensen van Maes Constructie en Promotie waren erg aangenaam, vriendelijk en gaven ons de informatie die we nodig hadden, zonder opdringerig te zijn. Ook het project zelf voldeed volledig aan onze verwachtingen: er wordt gewerkt met kwaliteitsvolle materialen, er is voldoende ruimte voorzien en de residentie is zeer goed gelegen.

Wij hadden graag enkele aanpassingen gehad op het vlak van de afwerking van het interieur en ook dat was helemaal geen probleem. Onze persoonlijke bouwcoach begeleidde het ganse bouwtraject op een vlotte, vriendelijke en behulpzame manier. De samenwerking verliep met andere woorden heel vlot, er was aandacht voor onze opmerkingen, de gemaakte afspraken werden gerespecteerd en dat appreciëren we ten zeerste. Nu we in het appartement wonen, komen de pluspunten iedere dag weer naar voor: de goede locatie, de ruimte en lichtinval en ook de zuidelijke oriëntatie is een leuk voordeel.

Wij zijn volledig overtuigd van Maes Constructie en Promotie! Hun aanpak straalt degelijkheid en comfort uit. Het persoonlijk contact met de bouwheren en medewerkers schept een vertrouwensband en bezorgt ons een goed gevoel. Voor ons is Maes Constructie en Promotie een echte aanrader voor iedereen die een kwaliteitsvol appartement zoekt aan de kust. Eens langsgaan in hun kantoor opent nieuwe deuren!”

Dhr. en Mevr. G.-V. uit Ieper