nl | fr

U bent hier: over ons  >  wie zijn wij

Wie zijn we?

Missie

Maes Constructie bouwt kwaliteitsvolle appartementsgebouwen op eigen grond en specialiseert zich in het bouwen van luxueus afgewerkte woonappartementen in villastijl met ruime garages aan de Belgische kust.

Omdat Maes Promotie zowel aannemer als bouwheer is, hebben wij zowat alles in eigen handen: van aankoop van de grond, het uitwerken van de plannen, het uitvoeren van de bouwwerken en afwerken van de woningen tot de verkoop. Dit garandeert een perfecte controle over de kwaliteit.

Maes Constructie en Promotie is een organisatie waar transparantie, service, eerlijkheid, een zorgeloos en comfortabel bouwtraject voor onze klanten en een goed gevoel centraal staan. Hierdoor willen wij kwaliteitsvol wonen aanbieden aan een correcte prijs met als uiteindelijk doel het streven naar geluk voor onze klanten.

Over ons

Visie

Maes Constructie en Promotie is een gezond bedrijf met een kwalitatief sterk team.

Wij willen onze naambekendheid verhogen en dé referentie blijven binnen onze sector, zonder onze eigenheid te verliezen. Dit zullen we verder nastreven door gebruik te maken van een doorgedreven klantenopvolging en een optimalisering van de interne communicatie.

Wij selecteren bouwgronden met een duidelijke meerwaarde, waarop we daarna hoogwaardige woongelegenheden ontwikkelen. Hierdoor bieden wij onze klanten enkel het beste.

Zoekt u een appartement aan de Westkust? Kom dan zeker eens bij ons langs en ontdek onze kijk op wonen! Of contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be.

Waarom kiezen voor Maes Constructie en Promotie?

Maes Constructie en Promotie:

  • geeft u professioneel advies met meer dan 40 jaar ervaring. Maes Constructie en Promotie heeft ondertussen tientallen succesvolle nieuwbouwprojecten opgevolgd en opgeleverd.
  • spreekt als een op en top regionaal bedrijf uw taal. Wij weten welke behoeftes onze klanten hebben en spelen dan ook perfect in op uw vraag.
  • biedt een functionele totaaloplossing, volledig op maat van uw wensen en behoeften. Wij bieden u een hoogstaande, gepersonaliseerde afwerking. Daarbovenop wordt u, indien u dit wenst, in uw keuze begeleid door een gespecialiseerd team.
  • maakt enkel gebruik van kwaliteitsmaterialen. De realisatie van uw nieuwbouwappartement gebeurt door professionele vakmannen, een garantie voor een perfecte afwerking. Bovendien is er op de werf een continue controle en aanwezigheid van de zaakvoerders, die oog hebben voor de kleinste uitvoeringsdetails.
  • luistert echt naar u. U kunt bij ons rekenen op één aanspreekpunt, uw bouwcoach, die uw vaste contactpersoon is. Uw bouwcoach volgt uw project van A tot Z op en houdt u continu op de hoogte.
  • zorgt ervoor dat u rechtstreeks koopt bij de bouwheer. Daaruit volgt dat uw appartement gegarandeerd goedkoper is dan de marktprijs.
  • laat u genieten van een uitstekende en !exibele service voor, tijdens en na uw aankoop en oplevering. U kunt erop rekenen dat uw woonappartement op tijd en binnen het afgesproken budget opgeleverd wordt. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kan bouwen.
  • staat voor een garantie van 10 jaar op de ruwbouw en structurele tekortkomingen. Eventuele problemen na de oplevering en tijdens dat u er woont, worden prioritair door uw bouwcoach binnen de maand aangepakt. Maes Constructie en Promotie blijft er voor zorgen dat u zorgeloos kan blijven genieten van uw appartement aan zee.
  • neemt al uw administratieve werk uit handen. Wij maken voor u de afspraken met de energieleverancier van uw keuze en met de distributienetwerkbeheerders voor het openen van de gas-, water- en elektriciteitstellers. Er is altijd iemand van Maes CP aanwezig wanneer ze ter plaatse komen.
  • ligt op maximum 10 km van uw aankoop. Uw appartement ligt op een boogscheut verwijderd van Maes Constructie en Promotie, voor extra advies of vragen.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons