nl | fr

U bent hier: over ons  >  servicegarantie

Servicegarantie

Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos en comfortabel kunt bouwen. Dit merkt u aan de inspanningen die wij voor al onze klanten leveren.

1. Oplossing op maat, gegarandeerd goedkoper

Als eerste luisteren wij aandachtig naar u. Hierdoor kunnen wij u een oplossing bieden, volledig op uw maat en volgens uw wensen en behoeften. Doordat u bij ons rechtstreeks bij de bouwheer koopt, is uw appartement gegarandeerd goedkoper dan de marktprijs. Wij bieden u kwaliteitsvol wonen aan een correcte prijs.

2. Eén aanspreekpunt

U kunt bij ons rekenen op één aanspreekpunt, uw bouwcoach. Wanneer u vragen heeft, kunt u altijd bij hem/haar terecht. Uw bouwcoach volgt uw project van A tot Z op en houdt u continu op de hoogte.

3. Uitstekende service

De hoogwaardige en correcte oplevering van elk woonproject wordt zorgvuldig bewaakt. U mag er dus op rekenen dat uw appartement op tijd en binnen het afgesproken budget opgeleverd wordt. Daarnaast nemen wij al uw administratieve werken uit handen. Wij maken voor u de afspraken met de energieleverancier van uw keuze en met de distributienetwerkbeheerders voor het openen van de gas-, water- en elektriciteitstellers. Er is altijd iemand van Maes Constructie en Promotie aanwezig wanneer ze ter plaatse komen.

Wij bieden u niet alleen voor en tijdens uw aankoop en de oplevering een uitstekende service, ook daarna blijven wij tot uw beschikking staan. Eventuele problemen na de oplevering en tijdens dat u er woont, worden prioritair binnen de maand aangepakt. Daarnaast bieden wij u 10 jaar garantie op de ruwbouw en structurele tekortkomingen. Maes Constructie en Promotie blijft er voor zorgen dat u zorgeloos kan blijven genieten van uw appartement aan zee.

4. Afstand

Het kantoor van Maes CP ligt op maximum 10 km van uw aankoop. Uw appartement is op een boogscheut verwijderd van Maes Constructie en Promotie, voor extra advies of vragen.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons