nl | fr

U bent hier: over ons  >  kwaliteitsgarantie

Kwaliteitsgarantie

Maes Constructie en Promotie kan rekenen op meer dan 40 jaar ervaring in de sector. Wij hebben ondertussen al tientallen succesvolle nieuwbouwprojecten opgevolgd en opgeleverd.

Alles in eigen beheer

Maes Constructie is zowel aannemer als bouwheer, hierdoor hebben wij alles in eigen handen: van de aankoop van de grond, het uitwerken van de plannen, het uitvoeren van de bouwwerken en het afwerken van de woningen tot de verkoop. Dit zorgt er voor dat wij op elk moment controle hebben over de kwaliteit.

Oplossing op maat

Doordat wij een regionaal bedrijf zijn, weten wij perfect welke behoeften onze klanten hebben en kunnen we dus volledig inspelen op uw vraag. Wij bieden u een functionele, op maat gemaakte totaaloplossing aan, waarbij u zelf uit verschillende afwerkingsmogelijkheden kunt kiezen. Wij laten u in dit proces begeleiden door een gespecialiseerd team die u advies zal geven. Zij vertalen uw individuele noden en voorkeuren in kwalitatieve ontwerpen.

Strenge normen

Onze woonprojecten worden, van ruwbouw tot afwerking, opgetrokken uit kwaliteitsmaterialen en zijn steeds voorzien van alle hedendaags comfort. Ons team bestaat uit professionele vakmannen die over een ruime ervaring beschikken. Deze strenge selectie leidt tot een uitstekende kwaliteitsgarantie. Daarnaast is er op de werf een continue controle en aanwezigheid van de zaakvoerders, die oog hebben voor de kleinste uitvoeringsdetails.

Bovendien voldoet uw aankoop perfect aan de strenge eisen van de Wet Breyne. De voltooiing van onze projecten is gegarandeerd door een bankwaarborg. Als koper heeft u dus de sluitende garantie dat uw appartement volledig afgewerkt en opgeleverd zal worden.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons