nl | fr

U bent hier: over ons  >  aanpak

Aanpak

Icon analyse

Analyse

Tijdens het verkennend gesprek luisteren wij naar uw wensen en behoeften. U kan tijdens dit gesprek al uw vragen kwijt, wij helpen u graag verder.

Icon advies

Advies

Nadat wij aandachtig naar uw noden geluisterd hebben, geven wij u professioneel advies op basis van meer dan 40 jaar ervaring. Wij stellen u een op maat gemaakte oplossing voor.

Icon bouwtraject

Bouwtraject

U kunt bij ons rekenen op één aanspreekpunt, uw bouwcoach, die uw vaste contactpersoon is. Uw bouwcoach volgt uw project van A tot Z op, zowel qua afwerking als interieur, en houdt u continu op de hoogte van de stand van zaken. Daarnaast nemen wij al uw administratieve werken uit handen. Wij maken voor u de afspraken met de energieleverancier van uw keuze en met de distributienetwerkbeheerders voor het openen van de gas-, water- en elektriciteitstellers. Er is ook altijd iemand van Maes aanwezig wanneer ze ter plaatse komen. Wij zorgen ervoor dat u comfortabel en zorgeloos kunt bouwen.

Icon Opvolging

Opvolging

Ook na uw aankoop en de oplevering van het appartement, geniet u van een uitstekende en flexibele service. Wij bieden u een garantie van maar liefst 10 jaar op de ruwbouw en structurele tekortkomingen. Eventuele problemen na de oplevering, worden prioritair binnen de maand aangepakt. Maes constructie en Promotie blijft er voor zorgen dat u zonder probleem kan blijven genieten van uw woonappartement aan zee.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons