nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Dhr. en Mevr. S. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie Noor

Dhr. en Mevr. S. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie Noor

dinsdag 20 maart 2018

Dhr. en mevr. S. waren al een tijdje op zoek naar een mooi woonappartement in Koksijde/Sint-Idesbald. Deze badplaats sprak hen meteen aan door de gezelligheid en tal van bruisende verenigingen, zowel op cultureel als sportief vlak. Dhr. en mevr. S. woonden op het platteland en beseften dat verhuizen naar een appartement aan de kust een serieuze verandering van leefomgeving zou betekenen.

“We kenden de familie Maes reeds van vroeger. Wij kenden ook enkele klanten, deze waren vol lof over de projecten die Maes Constructie en Promotie al gerealiseerd had. Tijdens onze zoektocht hadden wij oog voor de werfborden die bij de projecten stonden die ons aanspraken.

Het eerste contact met Maes verliep heel vlot en dat gaf ons meteen vertrouwen. We voelden meteen hun engagement om verzorgd werk af te leveren. Die verzorgde afwerking hadden we reeds gezien bij eerdere realisaties. De standaardafwerking die Maes Constructie en Promotie hanteert, is namelijk van een heel hoog niveau.

Wij zochten een ruim appartement met veel lichtinval en dit in een kleinschalige residentie. De indeling moest praktisch zijn, het terras ruim en zuidelijk georiënteerd en ook qua geluidsisolatie lagen onze eisen heel hoog. Daarnaast moest ons droomappartement op wandelafstand van het charmante centrum van Sint-Idesbald liggen. Deze hoge vereisten vonden we terug in residentie Noor.

Toen we het appartement kochten, was het al gedeeltelijk afgewerkt. De kleine, specifieke correcties die we wensten, werden vlot en correct uitgevoerd. Ook de afgesproken deadlines werden gerespecteerd. Wat wij als uitermate positief hebben ervaren, was de aanspreekbaarheid én de bereikbaarheid van Maes Constructie en Promotie. Op al onze vragen volgde een correcte uitleg en de zaken werden uitgevoerd zoals het werd afgesproken. Onze bouwcoach spande zich steeds weer in om ons de juiste informatie te bezorgen. Het vertrouwen dat we in Maes Constructie en Promotie hadden, werd keer op keer bevestigd. Steeds was er die gedrevenheid om een goed product af te leveren. Dat geeft de klant een gevoel van absolute tevredenheid.

Eén ding is zeker: Maes Constructie en Promotie willen wij zeker aanbevelen: er wordt verzorgd gewerkt vanaf de ruwbouw, de standaardmaterialen zijn zeer kwalitatief en er wordt steeds gestreefd naar een probleemloze afwerking. Een grote troef van Maes Constructie en Promotie is het feit dat ze zowel bouwheer, aannemer, bouwpromotor én een verkoopkantoor zijn: alles onder één dak, één aanspreekpunt. Dit resulteert in een heel mooi bouwtraject!”

Dhr. en Mevr. S.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons