nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Dhr. en Mevr. V.G. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie ’t Strandhuis

Dhr. en Mevr. V.G. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie ’t Strandhuis

dinsdag 27 maart 2018

Dhr. en mevr. V.G. wilden een appartement in Sint-Idesbald. Bij Maes Constructie en Promotie vonden ze wat ze zochten.

"Als je investeert in vastgoed, wil je natuurlijk dat het pand in kwestie volledig voldoet aan je wensen. Geen sinecure want we hadden wel een lijstje met voorwaarden: nieuwbouw, zicht op zee, mooi afgewerkt, moderne architectuur en een goede prijs-kwaliteit verhouding.

Via internet vonden we al snel de residentie 't Strandhuis, van Maes Constructie en Promotie. Op 20 meter van de zeedijk hebben we nu een schuin zeezicht, veel lichtinval dankzij de grote ramen en een prachtig, tegen de wind beschut terras.

Maar niet enkel dat heeft ons overtuigd. Ook de warme en persoonlijke aanpak van bouwpromotor en aannemer Maes was doorslaggevend. Zij verlenen doorheen het hele proces gefundeerd advies en houden zoveel mogelijk rekening met opmerkingen en vragen van hun klanten.

Mede dankzij het persoonlijke contact met onze bouwcoach voelden we ons op geen enkel moment een nummer in de rij. Hun positieve benadering met focus op klantgerichtheid leidt tot een aangename samenwerking.

We beleven veel plezier aan ons appartement en kijken al uit naar de mooie momenten die ons hier nog te wachten staan."

Dhr. en mevr. V.G.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons