nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Dhr. en Mevr. v.d.B. uit Lommel vertellen over hun aankoop in residentie De Duinheren

Dhr. en Mevr. v.d.B. uit Lommel vertellen over hun aankoop in residentie De Duinheren

dinsdag 27 maart 2018

“We zijn behoorlijk kieskeurig als het op vastgoed aankomt. En terecht, want er worden soms schandalige prijzen gevraagd voor veel te kleine woningen. Toen we bij Maes Constructie en Promotie langs gingen, deden ze niet alleen de deur maar ook ons hart open!

“Werkelijk alles klopt er: de immense aandacht die ze besteden aan de wensen van hun klanten, de zorg waarmee ze hun appartementen bouwen en afwerken, hun oog voor stijl en details en niet te vergeten hun focus op topliggingen aan de kust.”

Wij hebben bewust voor Residentie De Duinheren in Koksijde gekozen omdat er nog maar weinig hoogbouw is daar. Het uitzicht is dan ook prachtig. Hoewel het appartement afgewerkt was toen wij het kochten, zetten ze bij Maes Constructie en Promotie toch alles op alles om één en ander aan te passen naar onze specifieke behoeften. Een service die we erg waarderen.

Sinds kort genieten we nu van een stijlvol, mooi en ook functioneel appartement aan zee, waar we iedere keer weer ons hart ophalen.”

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons