nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Dhr. en Mevr. D. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie Watermunt

Dhr. en Mevr. D. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie Watermunt

dinsdag 27 maart 2018

Dhr. en Mevr. D. uit T. stralen terwijl ze enthousiast vertellen over de aankoop van een appartement in Residentie Watermunt te Sint-Idesbald.

"We wisten exact wat we wilden en kwamen bij Maes Constructie en Promotie terecht via een bevriend koppel (zelf ook klant bij Maes). Ons vastgoed moest zeker al zuidelijk georiënteerd zijn, veel lichtinval krijgen en een groot ruimtegevoel creëren.

We hadden nooit gedacht al deze eisen in een bestaand concept terug te vinden... maar blijkbaar kan dat dus wél! Ons appartement in Residentie Watermunt is modern, comfortabel, energiezuinig en kwalitatief afgewerkt.

Aanpassingen aan de keuken - om ze volledig naar onze wensen uit te voeren - werden zonder meerprijs of problemen uitgevoerd.

We zijn bijzonder tevreden met onze aankoop én met de service en werkwijze van Maes Constructie en Promotie. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een waardevolle investering en een betrouwbare partner!"

Dhr. en Mevr. D.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons