nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Dhr en Mevr. M.-V. uit L. vertellen over hun aankoop in residentie De Duinheren

Dhr en Mevr. M.-V. uit L. vertellen over hun aankoop in residentie De Duinheren

dinsdag 27 maart 2018

Dhr. en Mevr. M.-V. brengen graag een bezoekje aan onze kustgemeenten, maar Koksijde komt voor hen steevast als favoriet naar voor om te verblijven. Bovendien vinden ze Sint-Idesbald de ideale plaats aan zee om tot rust te komen. Tijdens een wandeling werd hun interesse onmiddellijk opgewekt wanneer ze langs de werf van residentie De Duinheren passeerden.

“We waren op zoek naar een appartement met 2 slaapkamers, gebouwd en volledig afgewerkt met degelijke materialen waar we in alle rust kunnen genieten van de zon.  Op het eerste zicht voldeed residentie De Duinheren perfect aan deze behoefte. Eens poolshoogte nemen bij het kantoor van Maes Constructie en Promotie was dan ook een logische volgende stap. Onze eerste indruk was uitermate positief: we kregen glasheldere informatie, werden rondgeleid in een appartement en mochten genieten van de kennis van zaken van de mensen van Maes Constructie en Promotie. Bovendien vinden we ook het familiale karakter een groot pluspunt; volgens ons ligt hier hét grote verschil met een immokantoor.

Nadat we besloten hadden om het appartement te kopen, bleven we steeds dezelfde indruk behouden. Het bouwtraject verliep vlekkeloos:  onze wensen werden nauwkeurig uitgevoerd, wijzigingen gebeurden in nauw overleg en onze bouwcoach hield voortdurend een oogje in het zeil. Mede dankzij de persoonlijke samenwerking, kregen we ook  telkens correcte feedback op onze vragen. Wat wij ook als uitermate positief ervaren, is het wederzijds vertrouwen: wij mochten nog voor de oplevering het appartement schilderen en inrichten.

Voor mensen die in vertrouwen een verblijf aan zee willen kopen, hetzij om er te wonen, hetzij om er een tweede verblijf in te richten, is Maes Constructie en Promotie dé ideale partner. Elk appartement is perfect afgewerkt. Om het met de woorden van een bekende keukenbouwer te zeggen: zij bouwen uw appartement, alsof het voor henzelf zou zijn.”

Dhr. en Mevr. M.-V. uit L.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons