nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Dhr en Mevr V.-D. uit Koksijde vertellen over hun aankoop in residentie De Duinheren

Dhr en Mevr V.-D. uit Koksijde vertellen over hun aankoop in residentie De Duinheren

dinsdag 27 maart 2018

“Tijdens een wandeling in Sint-Idesbald passeerden we langs residentie De Duinheren. De bouwpromotor/aannemer Maes Constructie en Promotie kenden wij niet echt. Toen wisten we nog niet dat deze onderneming gegroeid was uit de gebroeders Maes, die we wel kenden als streekgenoot en buur. Het wekte meteen onze interesse.

Wat wij zochten was niet niets: een groot appartement en een groot terras, zuidelijk georiënteerd, veel lichtinval, rustig gelegen maar toch niet te ver van zee, degelijk afgewerkt en praktisch ingericht.

In residentie De Duinheren was er een appartement die volledig aan onze eisen voldeed. De verhouding prijs/kwaliteit, de uitvoering van het project met eigen vakmensen en een bouwheer die zowel promotor als aannemer is gaf ons het volste vertrouwen om tot de aankoop van het appartement over te gaan.

Hier en daar hadden we graag enkele aanpassingen en specifieke eisen. Deze werden op een vlotte manier uitgevoerd. Nooit hadden we het gevoel er alleen voor te staan: onze bouwcoach begeleidde ons op een professionele, behulpzame en klantvriendelijke manier. Uiteindelijk vertaalt deze optimale samenwerking zich in een appartement waar we uitermate tevreden over zijn.

Met een professionele aanpak, een klantvriendelijke ingesteldheid en het gebruik van kwaliteitsvolle materialen wordt iedere klant een tevreden klant. En dit beseffen ze bij Maes Constructie en Promotie maar al te goed!”

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons