nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Dhr. en Mevr. P.-D uit D.P. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie Watermunt A

Dhr. en Mevr. P.-D uit D.P. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie Watermunt A

dinsdag 27 maart 2018

Toen dhr. en Mevr. P.-D. uit D.P. besloten om een appartement aan de kust te kopen, was de volgende vraag welke kustgemeente hun voorkeur genoot. Na het zorgvuldig selecteren van voor- en nadelen kwamen zij uit op Koksijde. In deze gemeente heerst er een familiale sfeer, de mensen zijn er vriendelijk en de gemeente doet heel veel voor de inwoners en toeristen. Dit alles maakt het aangenaam om te wonen.

“Onze zoektocht naar een appartement kon beginnen! Er was een ruim aanbod in Koksijde, wij hadden interesse in meerdere panden tot we uiteindelijk, per toeval, op residentie Watermunt A stootten. Deze residentie was gelegen in een gezellig binnenstraatje van Sint-Idesbald: gemakkelijk bereikbaar, rustig gelegen, groene omgeving, dicht bij de zee en een veilige buurt. Bovendien was het een heel mooi gebouw en perfect geïntegreerd in de omgeving. De combinatie van de grijze gevelstenen, zwarte tegelpannen, strakke ballustrades en houten gevelaccenten straalden tijdloze klasse uit.

Binnenin de residentie sprak het ruime hoekappartement ons meteen aan. Bovendien had het vele troeven: een groot zuidelijk georiënteerd terras, weg van de straatkant, deels omsloten door de mooie groene tuin, praktisch ingericht, veel lichtinval en mooie materialen. We wisten het meteen: hier zouden we zeker tot rust komen. Toen we Maes Constructie en Promotie contacteerden, werden we zeer vriendelijk ontvangen. De informatie die we kregen van onze bouwcoach was correct en heel duidelijk.

Nu we regelmatig naar zee komen, hebben wij nog een bijkomende troef ontdekt. De sfeer in het gebouw en de verstandhouding tussen de buren onderling, is uitermate positief. Dit komt de rust die we zochten en gevonden hebben, alleen maar ten goede. Wij zijn zeer tevreden over onze aankoop: de samenwerking verliep zeer vlot, het appartement voldoet volledig aan onze verwachtingen en is toch nog steeds een veilige investering. Wij kunnen Maes Constructie en Promotie dan ook aan iedereen aanbevelen!”

Dhr. en Mevr. P.-D. en D.P.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons