nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Dhr. V. uit G.-B. vertelt over de aankoop van zijn appartement in residentie Watermunt

Dhr. V. uit G.-B. vertelt over de aankoop van zijn appartement in residentie Watermunt

dinsdag 27 maart 2018

Dhr. V. was reeds geruime tijd op zoek naar een appartement aan de kust, toen hij Maes Constructie en Promotie leerde kennen. Koksijde en meer specifiek Sint-Idesbald, genoot toen zijn voorkeur: het was er steeds rustig en tegelijkertijd viel er toch veel te beleven.

“Toen ik tijdens mijn zoektocht bij Maes Constructie en Promotie terechtkwam, had ik al snel een eerste verkennend gesprek met dhr. Maes. Dit verliep zeer open en aangenaam. Maes Constructie en Promotie bood mij aan waar ik op zoek naar was: een nieuw appartement in een rustige omgeving tegen een betaalbare prijs. Na aandachtig naar mijn noden te hebben geluisterd, vond dhr. Maes dat residentie Watermunt precies was wat ik zocht.

Residentie Watermunt zat toen nog in de ruwbouwfase, waardoor de aankoop volledig op het plan gebeurde. Het bezoek aan het modelappartement van Maes Constructie en Promotie gaf mij een heel goed beeld van hoe mijn toekomstig appartement er zou uitzien. Dit, samen met het vertrouwen dat het Maes Constructie en Promotie-team uitstraalde en de prijs/kwaliteitsverhouding, heeft de doorslag gegeven om over te gaan tot de aankoop.

De aangeboden informatie en open gesprekken stelden mij tijdens het bouwproces volledig gerust. Al van bij de aankoop van het appartement had ik een goed en comfortabel gevoel, wat niet evident was aangezien ik mijn appartement op het plan kocht.

Tot op vandaag ben ik ervan overtuigd dat ik de beste keuze gemaakt heb door bij Maes Constructie en Promotie een appartement te kopen. Ik denk dat het moeilijk is om op vlak van prijs/kwaliteit beter te doen. Mijn appartement zelf beschikt over een heel praktische indeling, wat het mogelijk maakt om alle ruimte optimaal te benutten. Tot slot vind ik dat de professionaliteit waarmee het Maes Constructie en Promotie-team haar projecten aanpakt, de klanten kan geruststellen. De bouwcoach is steeds beschikbaar en bereid te helpen waar nodig.”

Dhr. V. uit G.-B.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons