nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Dhr. en Mevr. V.G. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie ’t Strandhuis

Dhr. en Mevr. V.G. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie ’t Strandhuis

dinsdag 27 maart 2018

Dhr. en mevr. V.G. besloten een tijd geleden om een appartement aan de kust te kopen. Koksijde, meer bepaald Sint-Idesbald, genoot hun voorkeur. Door de uitgesproken charmes van deze gezellige en kleinschalige kustgemeente, voelen zij zich daar thuis.

“Via internet startten wij onze zoektocht, rekening houdend met onze wensen: zicht op zee, een ruim nieuwbouwappartement, een mooie afwerking en een moderne architectuur met een goede prijs/kwaliteit. Hierdoor kwamen wij al snel uit op residentie ’t Strandhuis. Deze residentie beschikt over de ideale mix: op 20 meter van de zeedijk, schuin zeezicht, veel lichtinval via de grote ramen en een prachtig, tegen wind beschut, zonneterras. Ten slotte waren de locatie en de moderne bouwstijl de doorslaggevende factoren.

Wij hadden meteen een goed gevoel bij de aannemer/bouwpromotor Maes Constructie en Promotie. Een familiebedrijf dat zowel de bouw als de promotie van een project op zich neemt, gaf ons toch een zekere geruststelling. Doorheen het hele traject hebben wij steeds een goede en vlotte samenwerking ervaren. Al onze wensen werden geanalyseerd en gekoppeld aan de voor- en nadelen. Vervolgens werd de beste oplossing verder uitgewerkt.

Mede dankzij het persoonlijke contact met onze bouwcoach, hadden wij nooit het gevoel een nummer te zijn en werd er wel degelijk geluisterd naar en rekening gehouden met ons.

De voorlopige oplevering verliep correct en de nog niet afgewerkte punten werden zonder fouten in orde gebracht. Wat ons vooral opviel, is de positieve ingesteldheid bij Maes Constructie en Promotie om op een constructieve manier het bouwtraject in goede banen te leiden en dit steeds in het belang van de klant.

Ons eigen appartement aan zee, we hebben er al veel plezier aan beleefd en kijken uit naar de mooie momenten die ons hier nog te wachten staan.”

Dhr. en mevr. V.G uit A.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons