nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Dhr. en Mevr. T. uit Diegem vertellen over de aankoop van hun appartement in Residentie Watermunt

Dhr. en Mevr. T. uit Diegem vertellen over de aankoop van hun appartement in Residentie Watermunt

dinsdag 27 maart 2018

Dhr. en Mevr. T. zijn de eigenaars van een appartement in residentie Watermunt B in Koksijde. Zij kochten hun appartement in 2010 en vertellen graag over de aangename samenwerking met Maes Constructie en Promotie.

“Wij leerden Maes Constructie en Promotie en het project residentie Watermunt toevallig kennen, tijdens een wandeling in de paasvakantie van 2010. Residentie Watermunt zat toen al in de afwerkingsfase. Het gebouw viel ons meteen op: het straalde klasse uit, had een tijdloze architectuur en was mooi geïntegreerd in de omgeving. Bovendien was de ligging ideaal: op wandelafstand van de zee en het strand, dichtbij het commerciële centrum van Sint-Idesbald en toch rustig gelegen.

Aangezien wij op zoek waren naar een ruim en stijlvol appartement met veel lichtinval, wat we terugvonden in residentie Watermunt, besloten we om ons verder te informeren bij de aannemer/bouwpromotor Maes Constructie en Promotie.

Het eerste contact was aangenaam en verliep vlot en correct. Onze vragen werden op een professionele manier beantwoord. Kort daarna hebben wij het appartement bezocht. De pluspunten waren meteen duidelijk: er werden kwaliteitsvolle materialen gebruikt, er was veel ruimte en licht en het appartement beschikte over een praktische keuken en mooie badkamer. Dit was het appartement dat we zochten. Wij hadden nog enkele specifieke wensen, die werden besproken en zijn correct uitgevoerd.

Na de oplevering in september 2010 werden enkele kleine tekortkomingen snel in orde gebracht. De gecommuniceerde service en dienst na verkoop zijn dus zeker geen loze woorden.

Wij hebben nu al een tijdje van ons appartement kunnen genieten en zijn nog altijd zeer tevreden met onze aankoop: een kwalitatief hoogstaand appartement in het groene, prachtige Koksijde.

En als wij onze vakantie kunnen doorbrengen in de badplaats waar wij als kind heel vaak kwamen, dan voelen wij ons direct thuis…”

 
Dhr. en mevr. T. uit Diegem.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons