nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Mevr. P. en mevr. D. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie Noor

Mevr. P. en mevr. D. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie Noor

dinsdag 27 maart 2018

Toen mevr. P. en mevr. D. besloten om een appartement aan de kust te kopen, hadden ze voor zichzelf een lijstje opgesteld met alle vereisten waaraan het toekomstige appartement moest voldoen.

“Via internet (meer bepaald via de website van Immoweb) vonden we een appartement in residentie Noor, gebouwd door Maes Constructie en Promotie. Wij hadden vroeger reeds van het bedrijf gehoord, via een immobiliënkantoor. Dit kantoor treedt op als syndicus van verschillende realisaties van Maes Constructie en Promotie en benadrukte toen al dat deze projectontwikkelaar/aannemer garant stond voor kwalitatieve realisaties.

Toen we ons verlanglijstje aftoetsten aan het door Maes Constructie en Promotie voorgestelde appartement, bleek dat we goed zaten: een mooi gebouw met vaste bewoners, een ruim woonappartement met een aangename en praktische indeling, een degelijke afwerking met onderhoudsvriendelijke materialen, 3 slaapkamers en 2 toiletten, een groot terras, dichtbij leuke winkels, vlot bereikbaar met het openbaar vervoer en dit alles in een gemoedelijke gemeente met veel wandelmogelijkheden.

Wat ons ook ten zeerste beviel, was het feit dat we niet ‘gepushed’ werden om tot een aankoop over te gaan. Al onze vragen werden serieus genomen en door onze bouwcoach, die technisch zeer goed onderlegd is, op een duidelijke manier beantwoord en opgevolgd. De samenwerking verliep bijgevolg heel vlot en aangenaam.

Wij willen Maes Constructie en Promotie dan ook aanbevelen aan iedereen die overweegt om te investeren in een eigen appartement aan zee. Wij zijn heel tevreden over onze aankoop.”

Mevr. P. en mevr D.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons