nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Dhr. en mevr. S.-D. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie De Bries A en Noor

Dhr. en mevr. S.-D. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie De Bries A en Noor

dinsdag 27 maart 2018

Dhr. en mevr. S.-D. huurden voor 2002 al een tijdje een appartement aan de kust, toen ze besloten over te gaan tot de aankoop van een appartement. Zij kwamen toevallig op Maes Constructie en Promotie. Het kantoor lag op de weg tussen hun huurappartement en de zee. Zij besloten langs te gaan en waren meteen enthousiast.

“Het eerste contact met Maes Constructie en Promotie was uitermate positief, wij kregen alle informatie die we nodig hadden in een vertrouwelijke, vriendelijke en behulpzame sfeer. Er was absoluut geen sprake van een opdringerige verkoper, waar wij dan ook meteen op zouden afknappen. Hun realisaties lieten een positieve indruk na: het zijn stuk voor stuk stevige constructies voorzien van een moderne look en hoogwaardige afwerking. Wij kochten dan ook een appartement in de residentie die ze toen aan het bouwen waren, residentie De Bries A.

Een kleine tien jaar later viel ons oog op een nieuw project van Maes Constructie en Promotie, namelijk residentie Noor. Gezien de positieve ervaring die we hadden bij onze eerste aankoop en het aangename contact dat nog steeds aanwezig was, besloten we verdere inlichtingen te vragen. We werden meteen verliefd op het appartement: ruim, 3 slaapkamers, grote lichtinval, mooie afwerking en goed gelegen. De residentie is centraal gelegen in het idyllische Sint-Idesbald, maar toch rustig.

In juli 2011 ondertekenden we de verkoopsovereenkomst. Op sommige momenten hadden we een déjà-vu: de opvolging van het project verliep terug vlekkeloos, er was opnieuw aandacht voor onze vragen en opmerkingen (ook na de oplevering), de samenwerking was volledig gebaseerd op vertrouwen en de communicatie was vlot en aangenaam. Opnieuw hebben wij het familiale karakter van het bedrijf ervaren.

Wij zijn uitermate tevreden over onze aankoop. In die mate zelfs dat we Maes Constructie en Promotie willen aanbevelen aan alle mensen die op zoek zijn naar een appartement aan de kust. Zelf lieten we al toevallig geïnteresseerde voorbijgangers ons appartement bezoeken. Van mondelinge reclame gesproken…”

Dhr. en Mevr. S.-D. uit L.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons