nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Dhr. en mevr. M.-D. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie Zeeaster

Dhr. en mevr. M.-D. vertellen over de aankoop van hun appartement in residentie Zeeaster

dinsdag 27 maart 2018

Dhr. en mevr. M.-D. hun voorliefde voor Koksijde ontstond reeds in 1976. Vooral de rust die er heerste, in vergelijking met andere badplaatsen, sprak hen enorm aan. Ondertussen is Koksijde geëvolueerd, zonder in te boeten aan authenticiteit.

“Vandaar dat we besloten om een vaste stek in deze aangename badplaats te zoeken. Via contacten met inwoners van Koksijde kwamen we bij Maes Constructie en Promotie terecht. Het project waar het bedrijf toen mee bezig was, namelijk residentie Zeeaster, was bijna afgewerkt en werd tijdens de opendeurdagen in juni 2009 voorgesteld aan het publiek.

Wij twijfelden niet en maakten meteen van deze gelegenheid gebruik. Met ons verlanglijstje in de hand werden we rondgeleid in residentie Zeeaster. Ons oog viel al vlug op een mooi hoekappartement op de eerste verdieping: 3 slaapkamers, 125m² woonoppervlakte en 15m² terras. Dit was meer dan voldoende ruimte voor ons gezin. Verder was het appartement mooi geïntegreerd in de omgeving en was het goed gelegen; op slechts enkele stappen van het centrum van Sint-Idesbald en de zee. Het appartement was voorzien van degelijke apparatuur, toestellen en een stijlvolle afwerking. Voor ons was het duidelijk: wij hadden het appartement gevonden dat zowel als tweede verblijf als vaste verblijfplaats kon dienen. Bovendien was investeren in vastgoed een prima belegging naar de toekomst toe.

Tijdens de eerste contacten in het kader van de aankoop van het appartement, toonde Maes Constructie en Promotie zich flexibel met betrekking tot enkele gewenste aanpassingen en afspraken. Zo hadden we bijvoorbeeld enkele specifieke wensen: het plaatsen van een stoomoven, een bediening op afstand van de centrale verwarming,… Dit werd probleemloos uitgevoerd.

Er was steeds een vlotte communicatie, de besprekingen waren constructief en iedere afspraak werd nageleefd. Wat wij ten slotte als uitermate positief en geruststellend hebben ervaard, was het feit dat de zaakvoerders - vader Ivan en zoon Niko Maes - op de werf de handen uit de mouwen staken en alles nauwgezet in het oog hielden.

Wij willen Maes Constructie en Promotie dan ook aan iedereen aanbevelen!”

Dhr. en Mevr. M.-D. uit S.

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons