nl | fr

U bent hier: home

Waarom kiezen voor Maes Promotie

Unieke ervaring

U ervaart bij ons een zorgeloos en comfortabel bouwtraject. Wij wijzen u een persoonlijke bouwcoach toe, waarbij u met al uw vragen terecht kan. Wij streven naar gelukkige, tevreden klanten en dat voelt u!

Uitstekende service

Wij bieden u dan ook een vlekkeloze service aan, met tal van extra voordelen. Doordat wij luisteren naar u, onze klant, kunnen wij u een oplossing op maat bieden. Ook tijdens en na de verkoop en oplevering van uw appartement zorgen wij voor een uitstekende service. Wij zorgen er voor dat u zorgeloos kan blijven genieten van uw appartement aan zee.

Zoekt u een appartement aan de Westkust? Kom dan zeker eens bij ons langs en ontdek onze kijk op wonen!

Bekijk onze projecten

Wie zijn wij

Logo Maes Constructie

Maes Constructie bouwt kwaliteitsvolle appartementsgebouwen op eigen grond en met eigen vakmannen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van luxueus afgewerkte woonappartementen met ruime garages aan de Belgische kust, vooral in St-Idesbald en Koksijde.

Logo Maes Promotie

Maes Promotie biedt u kwaliteitsvol en stijlvol wonen aan een correcte prijs.

Wij hechten veel belang aan transparantie, service, eerlijkheid. Hierdoor ervaart u zorgeloos uw volledige bouw- en aankooptraject.

Meer over ons

Nieuws

Vastgoed kopen met cash is verboden

Begin 2014 voerde de overheid een nieuwe regel in: huizen of appartementen mag u niet meer volledig noch gedeeltelijk met cash geld betalen. De vraag is waarom eigenlijk...

Hoe belangrijk is het compromis bij de aankoop van onroerend goed?

Wanneer u een woning of appartement koopt of verkoopt, ondertekenen beide partijen een zogenaamd compromis. Maar wat houdt zo'n onderhandse verkoopovereenkomst precies in? En welke rechten en verplichtingen zijn eraan verbonden?

Middeleeuws winterevenement Stella de Dunis

Hebt u even genoeg van de typische kerstmarkten en jingle bells? Kom dan op 27 december naar Sint-Idesbald voor een origineel winterevenement in middeleeuwse sferen!

Wij zochten reeds langer een appartement aan zee en meer bepaald aan de Westkust. De eerste contacten met Ivan Maes waren positief, ‘to the point’ en zonder gebakken lucht. De beloofde afwerking en schilderwerken werden correct en binnen de afgesproken tijdspanne uitgevoerd. Kortom: een eerlijke samenwerking die hopelijk nog lang zal standhouden. De rechtbanken zouden veel minder werk hebben als alle aannemers op deze manier zouden werken.

Dhr. E - Humbeek

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons