nl | fr

U bent hier: home

Waarom kiezen voor Maes Promotie

Unieke ervaring

U ervaart bij ons een zorgeloos en comfortabel bouwtraject. Wij wijzen u een persoonlijke bouwcoach toe, waarbij u met al uw vragen terecht kan. Wij streven naar gelukkige, tevreden klanten en dat voelt u!

Uitstekende service

Wij bieden u dan ook een vlekkeloze service aan, met tal van extra voordelen. Doordat wij luisteren naar u, onze klant, kunnen wij u een oplossing op maat bieden. Ook tijdens en na de verkoop en oplevering van uw appartement zorgen wij voor een uitstekende service. Wij zorgen er voor dat u zorgeloos kan blijven genieten van uw appartement aan zee.

Zoekt u een appartement aan de Westkust? Kom dan zeker eens bij ons langs en ontdek onze kijk op wonen!

Bekijk onze projecten

Wie zijn wij

Logo Maes Constructie

Maes Constructie bouwt kwaliteitsvolle appartementsgebouwen op eigen grond en met eigen vakmannen.

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van luxueus afgewerkte woonappartementen met ruime garages aan de Belgische kust, vooral in St-Idesbald en Koksijde.

Logo Maes Promotie

Maes Promotie biedt u kwaliteitsvol en stijlvol wonen aan een correcte prijs.

Wij hechten veel belang aan transparantie, service, eerlijkheid. Hierdoor ervaart u zorgeloos uw volledige bouw- en aankooptraject.

Meer over ons

Nieuws

Vastgoed kopen met cash is verboden

Begin 2014 voerde de overheid een nieuwe regel in: huizen of appartementen mag u niet meer volledig noch gedeeltelijk met cash geld betalen. De vraag is waarom eigenlijk...

Hoe belangrijk is het compromis bij de aankoop van onroerend goed?

Wanneer u een woning of appartement koopt of verkoopt, ondertekenen beide partijen een zogenaamd compromis. Maar wat houdt zo'n onderhandse verkoopovereenkomst precies in? En welke rechten en verplichtingen zijn eraan verbonden?

Middeleeuws winterevenement Stella de Dunis

Hebt u even genoeg van de typische kerstmarkten en jingle bells? Kom dan op 27 december naar Sint-Idesbald voor een origineel winterevenement in middeleeuwse sferen!

Ik heb een zeer goede samenwerking mogen ervaren met Etienne en Niko Maes. Maes Constructie en Promotie bouwt appartementen met een hoge afwerkingsgraad die mede zorgt voor de uitstekende kwaliteit. Hierdoor komt de eigenaar niet tot onaangename verrassingen te staan bij het opleveren van het appartement.

Dhr. Pillaert - Koksijde

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons