nl | fr

U bent hier: klanten aan het woord  >  Dhr en mevr. E.-T. uit Humbeek vertellen over hun aankoop in residentie ‘t Strandhuis

Dhr en mevr. E.-T. uit Humbeek vertellen over hun aankoop in residentie ‘t Strandhuis

dinsdag 27 maart 2018

Dhr en mevr. E.-T. hebben bewust voor de badplaats Koksijde gekozen in hun zoektocht naar een appartement, omdat het er rustig en aangenaam is, met nog veel duinen en natuur. Ze komen er dan ook zeer graag en regelmatig. Per toeval zagen ze een appartement in residentie ’t Strandhuis te koop staan.

"Wij zagen meteen dat de bouwheer van het appartement dat te koop stond, Maes Constructie en Promotie was. Deze bouwheer en –promotor kenden wij reeds: hun vroegere kantoor was immers in de nabije omgeving. Wij waren op zoek naar een leuk en hedendaags appartement, gelegen tussen de Koninklijke Baan en de zeedijk. De ligging was voor ons van groot belang: rustig gelegen maar toch dicht bij het centrum. Daarnaast hadden wij graag een appartement met veel lichtinval, praktische ruimtes en stijlvol ingericht. Ook een fietsenstalling in het gebouw was zeker een pluspunt!

Via mail besloten wij contact op te nemen met Maes Constructie en Promotie. Het eerste contact, met dhr. Ivan Maes, was heel positief! Wij kregen alle informatie dat wij nodig hadden en na een bezoek aan het appartement waren wij meteen verkocht. Aangezien er in het gebouw geen garages meer te koop waren, stelde Maes Constructie en Promotie ons een ideaal alternatief voor, namelijk een garage in een recent afgewerkt nieuwbouwproject. We vertrouwden op ons gevoel en twijfelden dan ook niet meer om over te gaan tot de aankoop. 

Gezien de correctheid van Maes Constructie en Promotie en de door hen geleverde kwaliteit, bevelen wij Maes Constructie en Promotie zeker aan iedereen aan!”

Dhr. en Mevr. E.-T. uit Humbeek

Heeft u interesse om met ons samen te werken? Contacteer ons dan vrijblijvend voor een afspraak via T 058 51 86 06 of E info@maespromotie.be. Blijf op de hoogte van onze projecten en schrijf u in op onze nieuwsbrief.

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons