nl | fr

U bent hier: home

Logo Maes Constructie
Logo Maes Promotie

Vastgoed kopen met cash is verboden

Begin 2014 voerde de overheid een nieuwe regel in: huizen of appartementen mag u niet meer volledig noch gedeeltelijk met cash geld betalen. De vraag is waarom eigenlijk...

Hoe belangrijk is het compromis bij de aankoop van onroerend goed?

Wanneer u een woning of appartement koopt of verkoopt, ondertekenen beide partijen een zogenaamd compromis. Maar wat houdt zo'n onderhandse verkoopovereenkomst precies in? En welke rechten en verplichtingen zijn eraan verbonden?

Middeleeuws winterevenement Stella de Dunis

Hebt u even genoeg van de typische kerstmarkten en jingle bells? Kom dan op 27 december naar Sint-Idesbald voor een origineel winterevenement in middeleeuwse sferen!

Wij zochten reeds langer een appartement aan zee en meer bepaald aan de Westkust. De eerste contacten met Ivan Maes waren positief, ‘to the point’ en zonder gebakken lucht. De beloofde afwerking en schilderwerken werden correct en binnen de afgesproken tijdspanne uitgevoerd. Kortom: een eerlijke samenwerking die hopelijk nog lang zal standhouden. De rechtbanken zouden veel minder werk hebben als alle aannemers op deze manier zouden werken.

Dhr. E - Humbeek

Interesse?

Maes Promotie

Strandlaan 188

8670 St.-Idesbald

E info@maespromotie.be

T +32 (0)58 51 86 06

F +32 (0)58 52 33 38

GSM +32 (0)475 74 06 65

Contacteer Ons